Sponsors

de volgende sponsors hebben ons project ondersteunt:

we were supported by:

Klick on the logo for more info!

 

 

 

                         

   

           

4 reacties op “Sponsors

  1. Proficiat Eduard! Toen ik die farm in de verkoop kreeg dacht ik meteen: Dit is iets voor een niewe emigrant!! Netjes onderhouden gebouwen en goed land!!
    Onze farms staan op canadafarmandranch.com! Veel succes Eduard en ook wij volgen jouw avontuur met de Fendt van Halifax naar Sheho!!

  2. Hallo Eduard,

    Dit is wel een van de meest creatieve manieren van emigreren die ik heb meegemaakt :) . Ga zo door als boer in Sheho en je zult het ver schoppen!

    Bedankt voor je aanbod om ons te laten adverteren op je trailer tijdens je reis van Halifax naar Sheho in Saskatchewan. Dat gaan we zeker doen. Je kunt in Halifax een reclamebord verwachten van ‘Farm & Ranch by Better Homes and Gardens Real Estate’, ofwel [en hier komt alvast wat reclame :) ] de agrarische makelaars uit Zuid-Alberta die actief zijn in Alberta en Saskatchewan voor emigranten uit alle windstreken, inclusief Nederland, Duitsland, Zuid-Afrika enz. Ik vrees dat mensen die dit lezen nog nooit hebben gehoord van ‘Better Homes and Gardens Real Estate’, dus ter verduidelijking ook nog even een paar bekende namen van onze makelaars die actief zijn overzee: Ben Van Dijk, Hans Veenendaal, Chris Classens, Frans VandeStroet.

    Eduard, welcome to Canada! We wensen je het allerbeste toe als boer in Canada!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>